• kuite11

Pangalusna Cina Sourcing Agen

Yiwu Qetesh Trade Group Co., Ltd.lokasina di yiwu, Cina, nu mangrupakeun kota komoditi leutik dunya kalawan 3 juta komoditi. Pausahaan ieu didaptarkeun na ngadeg di 2013 kalawan ibukota didaptarkeun 50 juta rmb. Ngaliwatan integrasi sakabéh sumber ranté suplai Cina, gumantung kana kaunggulan produk dipilih, e-commerce, sarta logistik di Yiwu, pikeun ngalakukeun bisnis agén ékspor internasional, nyadiakeun layanan hiji eureun tina tarjamah, ngayakeun, ngumpulkeun barang, inspeksi, packing, inspeksi komoditi jeung saterusna, ngalibatkeun industri kaasup dibekelan poean, tas, perhiasan, jarum tékstil, anu jeung suplai indung jeung orok, barang olahraga, utensils dapur jeung panerapan, sapatu jeung topi apparel, jsb, Qetesh lulus ISO9001 internasional. Sertifikasi sistem manajemen kualitas, salaku salah sahiji perusahaan perdagangan asing komprehensif anu kumpulan panalungtikan produk sareng pamekaran, produksi sareng pamrosésan, borongan sareng distribusi, gaduh langkung ti 10 merek sareng Hak Cipta sorangan.   

Tentang Kami
服务流程

Ngeunaan Company

·1.Sourcing jasa agén nutupan sakabéh Cina jeung 10+ taun pangalaman; Dumasar kana pasar grosir panggedéna di dunya
·harga 2.Best langsung ti pabrik tanpa muatan disumputkeun; Nyadiakeun audisi kualitas lengkep, pamariksaan, sareng konsolidasi
·3. Milik gudang 20,000+ m2 sareng showroom 10,000+ m2 kalayan gudang gratis sareng 10,000+ barang kanggo pangiriman langsung
·4.500+ Staf anu nyarios basa Inggris béntés sareng basa sanés; Tim desain profésional pikeun merek, bungkusan, fotografi sareng pidéo
·5.10.000+ pabrik gawé babarengan; 10.000+ Wadahna Pangiriman Per Taun; 1500+ Klién ti langkung ti 120 nagara
·6,3% -5% komisi lemah sareng jasa kauangan; Laju pengiriman barang panghandapna kalayan tanggal sumping dina waktos sareng jasa saatos jual lengkep
·7.Panyadia layanan solusi hiji-eureun méré Anjeun layanan pakét sakabeh; Sanaos palanggan parantos damel sareng pabrik atanapi logistik, urang masih tiasa ngabantosan mariksa unggal detil.
·8.Provide métode kerja béda pikeun tipena béda atawa konsumén; Nawiskeun rojongan husus pikeun konsumén ukuran leutik sarta gawé babarengan jero jeung konsumén ukuran sedeng sarta badag.

Maca deui
111111111

Naon anu Mitra Urang Ucapkeun

  • Mr Billy

    Tuan Billy

    Eime geus salawasna mantuan kami kalayan layanan lengkep, tur éta naon kuring resep ngeunaan Eime, sabab geus jadi profésional anu ngajadikeun sagalana ngajalankeun pisan mulus acan sagala rinci bisa dipariksa kaluar. Aranjeunna ngahargaan bisnis kuring saloba aranjeunna ngahargaan sorangan. Nalika perusahaan ngahontal ukuran anu tangtu, perusahaan kontrol profésional sareng rinci sapertos Eime pasti mangrupikeun pilihan anu munggaran.
    Mrs Danielle

    Ny Danielle

    Nalika kuring ngamimitian sareng Eime, perusahaan kuring leutik, tapi Eime nyandak kuring kalayan ati-ati kalayan hormat, anu masihan kuring kapercayaan pikeun terus ngalakukeun naon anu kuring lakukeun. Kalayan usaha kuring beuki ageung, dukungan ti Eime ngan ukur langkung ageung. Ayeuna kuring henteu hoyong anu sanés damel, kuring ngan ukur percanten ka Eime. Ieu mangrupikeun perusahaan anu patut sadayana kapercayaan anjeun.
  • Marcel Anderson

    Gawe sareng Eime méré urang loba kapuasan, sabab di dieu urang ngarasa kawas imah, sarta aranjeunna nyetél lingkungan dimana urang ngarasa kawas kulawarga. Ka hareupna, urang hoyong damel langkung seueur sareng Eime.

Puseur warta

  • Kualitas alus sareng murah! Dunya...

    10/11/21
    Dinten ayeuna, acara kauangan sareng média CCTV "Saratus Taun sareng Ratusan Kota" sumping ka Kota Yiwu, Propinsi Zhejiang. Lokasina di tengah Propinsi Zhejiang, Yiwu katelah "Modal Komoditi Leutik ...
    Good quality and cheap! The world’s largest small commodity wholesale market is here! The total value of foreign trade imports and exports in the three quarters was nearly 300 billion yuan!
  • Analisis warta: 10 bulan kanggo ngarengsekeun ...

    10/11/21
    31,67 triliun yuan-ieu mangrupikeun "transkrip" impor sareng ékspor perdagangan barang nagara kuring dina 10 bulan munggaran. Dina dasar sataun-on-taun, éta ngaronjat 22,2%; ngarepkeun, éta 130 milyar y ...
    News analysis: 10 months to complete the entire year of 2019, China’s foreign trade is stable and strengthened
  • Azimi: Abdi parantos di Yiwu langkung ti ...

    10/11/21
         Di Food Hall of CIIE 1.1, aya stan leutik ngaranna "Azimi Brothers Company". Pamilikna nyaéta paman Afghan, anjeunna Azimi, namina Cina Jin Fei, sareng jalma-jalma nyebat anjeunna Lao Jin. Kapan merceka...
    Azimi: I have been in Yiwu for more than 20 years
nempo sagala warta

Produk Diulas

Surat anyar

Kami parantos milih barang anu paling populér tina langkung ti 1,000 pesenan ti para nasabah pikeun ngabantosan anjeun mendakan produk anu meunang pangajén.

Inpormasi kontak

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube