• kuite11

Agen Sumber China paling apik

Yiwu Qetesh Trade Group Co., Ltd.dumunung ing yiwu, China, yaiku kutha komoditas cilik ing donya kanthi 3 yuta komoditas. Perusahaan iki kadhaptar lan diadegaké ing 2013 kanthi modal kadhaptar 50 yuta rmb. Liwat integrasi kabeh sumber daya chain sumber China, gumantung ing kaluwihan produk sing dipilih, e-commerce, lan logistik ing yiwu, kanggo nindakake bisnis agen ekspor internasional, nyedhiyakake layanan siji mandeg terjemahan, pengadaan, ngumpulake barang, pengawasan, packing, pengawasan komoditas lan ing, melu industri kalebu pranata saben dina, tas, perhiasan, jarum tekstil, sing karo Penyetor ibu lan bayi, olahraga barang, utensils pawon lan Perkakas, shoes lan topi apparel, etc, Qetesh pass internasional ISO9001 Sertifikasi sistem manajemen kualitas, minangka salah sawijining perusahaan perdagangan manca sing komprehensif sing koleksi riset lan pangembangan produk, produksi lan pangolahan, grosir lan distribusi, duwe luwih saka 10 merek lan Hak Cipta dhewe.   

Babagan Kita
服务流程

Babagan Perusahaan

·1.Sourcing agen layanan nutupi kabeh China karo 10+ taun pengalaman; Adhedhasar pasar grosir paling gedhe ing donya
·2.Rega paling apik langsung saka pabrik tanpa biaya sing didhelikake; Nyedhiyakake audisi, inspeksi, lan konsolidasi kualitas lengkap
·3. Nduwe gudang 20,000+ m2 lan showroom 10,000+ m2 kanthi gudang gratis lan 10,000+ barang kanggo dikirim langsung
·4.500+ Staf sing fasih nganggo basa Inggris lan basa liyane; Tim desain profesional kanggo merek, packing, fotografi lan video
·5.10.000+ pabrik kerjasama; 10.000+ Kontainer Pengiriman Saben Taun; 1500+ Klien saka luwih saka 120 negara
·6,3%-5% komisi murah lan layanan finansial; Tarif pengiriman paling murah kanthi tanggal tekan wektu lan layanan sawise adol lengkap
·7. panyedhiya layanan solusi siji-mandeg menehi layanan paket kabèh; Sanajan pelanggan wis nggarap pabrik utawa logistik, kita isih bisa mbantu mriksa saben rinci.
·8. Nyedhiyakake cara kerja sing beda kanggo macem-macem jinis utawa pelanggan; Nawakake dhukungan khusus kanggo pelanggan ukuran cilik lan kerjasama jero karo pelanggan ukuran medium lan gedhe.

Waca liyane
111111111

Apa Mitra Kita Ngomong

  • Mr Billy

    Pak Billy

    Eime tansah nulungi kita babagan layanan sing rinci, lan iki sing dakkarepake babagan Eime, amarga dheweke pancen profesional sing ndadekake kabeh bisa lancar, nanging kabeh rincian bisa dipriksa. Dheweke ngormati bisnisku kaya ngormati dhewe. Nalika perusahaan tekan ukuran tartamtu, perusahaan kontrol profesional lan rinci kaya Eime mesthi dadi pilihan pisanan.
    Mrs Danielle

    Mbak Danielle

    Nalika aku miwiti karo Eime, perusahaanku cilik, nanging Eime nganggep aku kanthi ati-ati, sing ndadekake aku percaya supaya bisa nindakake apa sing daklakoni. Kanthi bisnis saya tambah gedhe, dhukungan saka Eime mung saya gedhe. Saiki aku ora pengin nggarap apa-apa, aku mung percaya karo Eime. Iki minangka perusahaan sing bisa dipercaya kabeh.
  • Marcel Anderson

    Nggarap Eime menehi akeh kepuasan, amarga ing kene kita kaya omah, lan dheweke nggawe lingkungan sing kaya kulawarga. Ing mangsa ngarep, kita pengin kerja luwih akeh karo Eime.

Pusat Warta

  • Kualitas apik lan murah! Jagad...

    10/11/21
    Dina iki, acara finansial lan media CCTV "Atus Taun lan Atusan Kutha" teka ing Kutha Yiwu, Provinsi Zhejiang. Dumunung ing tengah Provinsi Zhejiang, Yiwu dikenal minangka "Modal Komoditas Cilik ...
    Good quality and cheap! The world’s largest small commodity wholesale market is here! The total value of foreign trade imports and exports in the three quarters was nearly 300 billion yuan!
  • Analisis warta: 10 wulan kanggo ngrampungake ...

    10/11/21
    31,67 triliun yuan-iki minangka "transkrip" impor lan ekspor perdagangan barang ing negaraku sajrone 10 wulan pisanan. Ing basis taun-taun, iku mundhak 22,2%; ngarepake, iku 130 milyar ...
    News analysis: 10 months to complete the entire year of 2019, China’s foreign trade is stable and strengthened
  • Azimi: Aku wis ana ing Yiwu luwih saka ...

    10/11/21
         Ing Food Hall of CIIE 1.1, ana booth cilik jenenge "Azimi Brothers Company". Sing duwe paman Afghan, yaiku Azimi, jenenge Cina Jin Fei, lan wong-wong nyebut dheweke Lao Jin. Kapan mercon...
    Azimi: I have been in Yiwu for more than 20 years
ndeleng kabeh warta

Produk Unggulan

Newletter

Kita wis milih item sing paling populer saka luwih saka 1,000 pesenan saka pelanggan kanggo mbantu sampeyan nemokake produk sing menang penghargaan.

Informasi Kontak

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube